Myggbett...

Heej på er!


Uppdateringen här går inte speciellt bra men nu den senaste veckan hr vi haft sjukt fint väder och riktig sommarvärme ute så har haft fullt upp med att sola,bada och grilla med mera. Kvällsdoppen i havet är det bästa som finns. Vi var nere igårkväll vid 12 och badade och vattnet var ljummet typ, helt underbart, fast jag fick en miljon myggbett och jag tål inte dom, så jag har massa röda,stora och kliande bett på mig. Inte mysigt alls. Vet inte riktigt vad som händer mer idag, blir nog att bada och kanske åka lite vattenskoter. I sommar har jag inte så mycket planerat förutom att jag och Daniel åker upp till stockholm i juli, troligtvis den 20. Det ska bli kul och lite skönt att komma bort ett tag och hitta på lite annat än det man brukar göra. Men vi får väl se vad vi hittar på. Nu ska jag ut i det fina vädret så vi hörs när jag hinner, ha en sjukt bra dag allihop!


Rubrik?




1. Jag har en extrem fobi för ormar, har haft 6 ormbett.
2. Jag fyller år samma dag som min lilla syster, 13 april.
3. Jag tyckte att träslöjd var det roligaste ämnet i grundskolan.
4. Jag tycker att det är kul att klippa gräset, speciellt med åk gräsklippare!
5. Jag får ofta beslutsångest för små saker.


Njuter av sommaren...

Förlåt för all dålig uppdatering men hinner inte med bloggen så mycket just nu. Hittar ju på en massa annat nu när det är fint  väder och så. Så skriver när jag kan så kika in lite då och då. och ni som är anonyma, varför är ni det? Jag hatar när folk är anonyma varför kan ni inte bara skriva vem ni är?  Såg en kommentar i inlägget sunnyday där det står rip lille knatten. Den som har skrivit det, varför kan du inte bara skriva vem du är? det skulle vara mycket lättare för mig då. För er som inte vet så är, eller var knatte våran hund. och igår fick jag veta att han är avlivad. Ingen sa något om det till mig. Jag fick inte ens säga hejdå till honom men jag hoppas att har det bra där han är nu. Jag visste ingenting för igår när jag helt plöstligt kom att tänka på att han inte var med i förlanda. jag bara frågade vart e knatte? då sa dom bara borta och tillslut fick jag fram att han är avlivad. Fan asså.. världens goaste hund.

R.I.P Knatte, du kommer alltid att finnas kvar i mitt hjärta,älskade gubben<3



Fotboll och natt bad..

Helluu alla söta läsare!

Nu sitter jag här, nyduschad och varm och ska snart lägga mig och se på film med Daniel och Thobias. Vi kom hem för en kort stund sen. Kvällen startade med att vi åkte till fotbollsplanen och spelade lite med Nisse,Tele,Ted och Henke tror jag han heter. Henke drog först av alla men vi andra fortsatte spela. Efter ett tag kom Angelica också, aldrig träffat innan men hon verkar shysst. Sen så höll killarna så klart på med varandras moppar. När killarna hade lekt klart med mopparna fick vi för oss att åka ner till Lysholmen och ta oss ett nattdopp. Vi hade självklart inga badkläder med oss. Vi hade bara det som var med till fotbollsplanen. Killarna badade ju i kallingarna. Angelica hade ju bikini med sig och jag fick bada i typ 2 linnen eller vad man ska säga. Dom som badade var Daniel,Tele,Thobias Angelica och Jag. Jag kom i vattnet sist, eftersom jag är rädd för allt som finns och rör sig i vattnet och det var mörkt så man såg ingenting. Stegen var rejält hal också. Men efter många om och men kom jag i. Det var faktist rätt gött när man väl var i. Men när vi kom upp igen så blev det att skynda sig hem till duschen. Daniel åkte på crossen i bara kallingarna och Jag och Thobias åkte på min moppe. Thobias hade kallingarna och en tjock tröja på sig och jag hade det jag badade i. Det var fittkallt att åka kan jag lova er.Jag har jävligt dåligt mörkerseende och moppen skakade fram och tillbaka hela vägen hem så att åka med mig i mörkret är väl inget jag kan rekommendera. Fast iochförsig så är jag väldigt mörkrädd så jag vågar inte åka ensam heller när det är mörkt, men som tur är så tar det knappt 5 minuter att åka från lysholmen hem till Daniel. När vi kom hem så blev det in i duschen en snabbis. och nu sitter vi här, nysduschade alla 3. [vi duschade inte samtidigt asså, först jag och Daniel sen Thobias]. Kanske ska ta något att äta sen blir det sängen och kanske film.

Tack för en trevligt kväll folket :D

Sunnyday...

Heellluu ;D

Hur är det med er idag?

Själv är det rätt bra fast jag är sjuukt seg. Nu på senaste tiden har vi kommit i säng sent varje natt. Inte bra, vänder snart på dygnet. Idag vaknade vi upp 13.20 ungefär. Kan ju berätta om gårdagens bad. Vi gick ner till lysholmen. Daniel och David badade men som den badkruka jag är just nu så badade jag inte. det var inte kallt eller så jag hade bara inte lust. Får se om det blir nått dopp för mig idag istället, för det är ju lika fint väder idag som igår. Solen skiner och himmelen är blå, heltt perfekt ju. Sen sa jag ju att jag skulle berätta om varför våran hund bara har ett öga. Det är så att en gammal ägare till han, inte den innan oss utan den innan sparkade ut hans andra öga. Tror det var han eller någon kompis till han. Det var iallfall nån sjuk jävel som gjorde detta. Fattar inte ens hur folk kan göra något sånt mot ett så underbart litet djur. Det är iallfall därför han bara har ett öga. Det gör han ju lite speciell med. Han lutar lite åt ena sidan när han springer och sånt där, Men det är ju bara gulligt. Han är hur söt som helst och världens goaste hund. Han börjar väl bli lite gammal men han är väldigt pigg ändå. Så sålänge han mår bra så är allt bra. Nu ska jag kolla med Amanda om jag kan få låna ett sims spel av henne. Jag vet att det är segt att sitta inne och spela data när solen skiner för fullt men jag orkar verkligen inte göra nått annat. Får se om jag blir lite piggare fram mot kvällen. Det blir jag nog.. Puss!
Bilder från Daniels och Davids dopp i havet kommer :)

Bada i havet?

Heellluu;D

passar på att skriva en snabbis nu. Vi var nere vid havet och kände på vattnet och sådär och det var rätt varmt faktist, ljummet typ. Så vi är bara hemma nu för att hämta badkläder sen drar vi ner till lysholmen,stallviken eller lahall och badar. men nu måste jag byta om, dom andra ropar på mig! hörs sen, puss!

Solig sommarkväll vid havet?

Heelllu :D

Nu har jag äntligen fått till det mesta på bloggen, lite småfix kvar bara. Jag är rätt nöjd än sålänge, vad tycker ni?
Vi kom i säng sent inatt med så idag har vi bara varit lata och legat inne och sett på film och slappat hela dagen medans solen skiner för fullt där ute. Så nu på kvällen ville vi gå ut lite så David ringde och kom hit och snart ska vi åka ner till havet och slappa i solen. Ska bli skönt att komma ut lite efter att ha suttit instängd i ett mörkt sovrum hela dagen. Nu har vi fått lite mat i oss också så vi är ju lite piggare nu än innan. Sen får vi väl se vad som händer senare ikväll. Skriver om jag orkar och hinner, puss!

Passar på att lägga upp en liten bild på våran underbara söta hund Knatte.
Och för er som undrar, Ja, han har bara ett öga, men han är lika söt ändå. Han är speciell. Kan skriva i nästa inlägg vad som har hänt med hans andra öga.

Fixar bloggen...

Jag håller fortfarande på att försöka fixa bloggen men tillsvidare så får den ha sitt gamla utseende för det är ju bättre än ingenting, eller hur? så nu får bloggen se ut så här tills jag är klar med allt som ska fixas. Puss!

Midsommardagen

Idag är vi utslitna och trötta både jag och Daniel. Vi tog hit lite kompisar igår och firade midsommar. Det blev en lyckad kväll som slutade rätt sent. Jag och Michelle var visserligen ensamma tjejer men vi hade lika kul ändå. Vi kan ha kul med bara killar också. Jag gjorde ju en midsommarkrans till mig själv och när Michelle kom fick jag ju självklart göra en åt henne också. Fast det gick lite snabbare att göra eftersom jag visste hur man skulle göra då. Resultatet blev faktist jätte fint. Så vi hade dom på oss nästan hela kvällen även om dom kliade sönder våra skallar. Sedan spelade vi lite kubb och maxi-plockepinn, superkul förutom att alla lag jag var i förlorade hela tiden. Vi sjung singstar också men det gick inte helt bra för mig. Jag brukar klara av det jätte bra annars men igår gick det bara inte. Min röst eller hals ville bara inte sjunga. Sen hände det inte så mycket mer, vi satt i partytältet och chillade, umgicks och bara njöt av sommaren. Vädret var rätt bra, det höll i sig hela kvällen. Vid 4 inatt så kom vi äntligen i säng och jag somnade så fort jag la huvudet på kudden och idag vaknade vi upp vid 2 tiden. Så det var en lyckad kväll, tack för kvällen ni som var där. Bilder kommer snart, måste bara lägga in dom på datorn.

Chillkväll ...

Nu är snart midsommarafton över. Sitter här och slappar lite medans Daniel är och hämtar Michelle. Ikväll blir det bara en lugn, mysig chillkväll ute i partytältet här hos Daniel. Vi blir inte så jätte många, bara Daniel och jag och typ David,Marcus, Dp och tärnis. Det är iallafall dom jag vet änsålänge. Så lurade jag tillbaka Michelle hit med. Hon åkte hem förut idag men nu kommer hon tillbaka igen, för min skull! jag satt här som en liten desperat skitunge och letade efter nån söt tjejkompisa som inte hade något att göra ikväll men Sandra kunde inte och sara var sjuk och alla andra var väl bara tråkiga eller nått, vad vet jag. Så Michelle fick allt ta och pallra sig hit igen. Nu ska fixa till mig lite innan dom kommer så om vi inte hörs mer ikväll så får ni alla ha en bra midsommarafton! Puss!

Proppmätt!

Vi har precis ätit och jag är proppmätt. Det var gott så jag åt rätt mycket faktist, vilken tjockis jag är. Jag blev klar med min midsommarkrans precis innan maten. Den blev helt okej faktist, jätte söt. Jag är nöjd med den. Ska göra en till min söta älskling med om jag orkar. Jag och Amanda gjorde en liten till Grålle (katten) och satte runt hans ben men den slet han loss ganska snabbt, tror inte han gillade den :'(. Jaja nu har jag inte mer tid till att sitta här. Skriver mer sen om jag hinner :) Puss!


Midsommar :)

Idag är det Midsommar!
Här har vi ingen tur alls med vädret, regnet öser ner där ute. Lite tråkigt men det har lugnat sig lite nu. Vi kanske ska vara ute lite iallafall sen för Daniels familj har ju ändå ett partytält på tomten som vi säkert kan vara i även om det regnar. Vet inte riktigt vad som händer eller om det är något planerat får helt enkelt se vad det blir. Alla andra ska nog äta jordgubbar iallafall men inte jag eftersom lilla jag inte tål jordgubbar, stackars mig. Så får hitta nått annat gott till mig. Jaja nu ska jag nog äta frukost snart, hörs sen om jag hinner skriva då, puss!

Inget är som det ska :S

Just nu är inget som det ska på bloggen men ska försöka fixa det så fort jag har tid. Sitter här och lanar och lite annat med Daniel och Michelle. Får se när jag har lust och ork att fixa iordning allt. Det är även massa problem med att spara som jag sa innan... och att göra en header gick inte heller så bra. Har dåligt fantasi plus att jag nästan inte har några nya bilder alls. och det är ju inte så kul med massa gamla bilder, eller hur?

Nu ska jag försöka fixa lite till bloggen och vara lite social med Daniel och Michelle, puss!

Problem som vanligt?

Som jag skrev innan så håller jag på att fixa om bloggen just nu men det går inte alls bra. Just nu är det väl något fel på blogg.se för det går inte att spara det man ändrar i stilmallen. Har ändrat massa typsnitt med mera men ingenting sparas och det blir massa fel så det kan se konstigt ut sen om bara vissa saker sparas. Jag får väl helt enkelt hoppas på att det fixar sig. Sålänge så ska jag försöka göra en ny header och hoppas att det går bättre. Puss!

Rörigt i bloggen?

 Just nu är det lite rörigt här på bloggen eftersom jag håller på att fixa om den lite men det får ni stå ut med ett litet tag :) Fixar ny header och lite annat småfix. Har lite svårt för att bestämma hur jag vill ha det men jag ska nog komma på något. det blir nog nått bra i slutänden iallafall. Ska försöka bli klar idag. Puss!

dålig uppdatering?

Nu senaste tiden så har ni kanske märkt att det har varit väldigt dålig uppdatering här på bloggen?
Jag ber om ursäkt för det. Jag försöker verkligen blogga så mycket jag kan men tiden räcker inte till ibland. Nu har vi ju äntligen fått sommarlov också och då är man ju ute rätt mycket så det blir ju inte så mycket bloggande på grund av det. Jag har iallafall haft en bra start på sommarlovet. Fest i lördags sen lite chill och i söndags kom Lisa äntligen. Fast det blev bara ett kort besök den här gången eftersom hon var tvungen att åka till götene och jobba. Lite tråkigt men jag och Daniel åker ner till henne i varberg om ca 3 veckor. Då stannar vi nog ett par dagar så vi hinner hitta på lite roliga saker och bara njuta av sommaren. Nu måste jag fortsätta med allt annat jag håller på med här men jag ska försöka blogga lite mer iallfall. Får hoppas att tiden räcker till bara. Hugs!

skolavslutningen :)

Första dagen på sommarlovar är här :)


Igår var det skolavslutning så då blev det fest. Först visste vi inte riktigt hur det skulle bli eller vart eftersom folk hade svårt att bestämma sig. Tillslut blev det så att Jag, Daniel och Daniel satte oss ute i partytältet en stund sen hämtade jag Tobbe med moppen så satt vi ute en stund. Senare på kvällen så var det bestämt att vi skulle dra ner till festen på snäckestrand. Eftersom alla mer eller mindre skulle dricka något så tog vi oss en skön promenad dit. Det är inte så jätte långt dit så det var ju inte jobbigt. Tror det är ca 1,5-2 km dit bara. När vi väl kom dit var det massa folk där som inte skulle vart där egentligen. Daniels och Tobbes klasser skulle ha fest för alla som slutade nian på bukärrskolan men det kom mycket fler folk än dom. Det var folk från alla möjliga ställen. Det regnade inte alls så mycket som det skulle gjort enligt smhi men dom kan man ju aldirg lita på. Så det var inte speciellt kallt eller blött. Det var härligt faktist. Några hade även hyrt några högtalare och satt upp vid stranden men musiken höll inte igång länge alls. Vet inte vad dom höll på med men någon musik var det knappt. Lite synd faktist... Det var även en del nattvandrare och föräldrar som kom och kolla till emellanåt. Senare på kvällen kom även snuten dit, Jippie! eller inte. men dom gjorde inte så mycket mer än att kolla moppar och såna som körde påverkade. Tror att det bara var en kille som blev tagen. Dom kom ju aldrig ner till stranden där hela festen höll till så det var ju lugnt för oss. Vi började dra oss hemåt vid 1-2 tiden ungefär. Väl hemma blev det lite nattmat sen blev det att nana. Jag var sjukt trött så jag somnade ganska fort och idag vaknade jag upp senast av alla. Vi hade iallfall en lyckad avslutningskväll, jag hoppas att ni hade det med :) Blev tyvärr inga bilder eftersom min mobilkamera suger och inte funkar så bra i mörker. sorry för det!

Gratisbio!

Heeej!


Tänkte tipsa er om en jätte bra sida där man kan få gratis biobiljetter och presentkort. Dom flesta vet säkert redan om den sidan men för er som inte vet så är det ju alltid kul att berätta. Så som sagt, på www.gratisbio.se [öppnas i nytt fönster] kan man tjäna poäng som man sedan kan byta in mot biobiljetter och presentkort. Gratisbio är en sjukt bra sida och att samla ihop poäng är inte så svårt heller. Där finns också en hel del bra erbjudanden och tävlingar att delta i. Så gör som mig! Registrera dig på www.gratisbio.se och börja samla poäng direkt. om du blir medlem via min bildlänk här nedan så får du även 75 startpoäng! sedan kan ni även göra som mig, blogga om gratisbio för då har du chansen att vinna ett presentkort på 500kr till www.nelly.com och få mellan 10-1000 poäng beroende på hur mycket respons du ger dom med mera.




Om du även tipsar om deras unibet kampanj så får du dubbla poäng under juni plus att du får en större chans att vinna månadens blogg tävling.

Sätt in minst 150 kr och få ett presenkort på 300 kr samt 150 kr extra att spela för


varje månad är det också en tävling där du kan vinna en prenumeration på din favorit tidning!
* 1:a pris: tidningspresentkort á 280 kr
* 2:a-3:e pris: tidningspresentkort á 180 kr


Allt det här ligger bara några snabba Klick bort, så sätt igång :)

Lycka till allihop!

SOMMARLOV!

Äntligen Sommarlov!

Sista dagen i 9an är avklarad, vilket betyder att hela grundskolan är avklarad. Så nu väntar 3års gymnasie utbildning :). så grymt skönt. Så nu blir det sommarlov i 10 veckor. Blev jätte nöjd med mina betyg. Blev lite chockad över mitt engelska betyg för jag hann ju inte prata med min lärare innan avslutningen men jag fick det jag ville ha iallfall. Förövrigt så har det varit en bra dag fast regnig. Vet inte riktigt vad det blir ikväll. Finns lite olika eftersom alla ändrar sig hela tiden och massa annat skit. Nått kul blir det väl iallfall. Här nedan kommer 2 bilder från idag :) kommer mer senare när Michelle skickar resten.



En sista bild på 9c tillsammans :)

Mer bilder ...

från klassens dag i vallersvik. Fick tag på några bilder från Michelle också så här kommer några till. Förövrigt så ser jag ganska så missnöjd ut på dom flesta bilderna men det går ju att ignorera. Pusspåallasötabilderpåmigochallaandra:)


     

    

   [ k l i c k a  f ö r  s t ö r r e ]



Klassens dag i vallersvik...

Hann inte skriva något igår när jag kom hem så det kommer nu istället. Dagen var rätt så bra faktist. Vi spelade bland annat volleyboll, vilket var rätt kul även om många av oss inte var seriösa alls. Men sån är våran klass, vi helt enkelt oseriösa. Så har det alltid varit, ända sen sexan. Vi är inte som alla andra, vi är speciella. Vissa spelade även fotboll och kubb. Sedan var vi ju vid havet så några hade tänkt att bada men den enda som var dum nog att hoppa i det iskalla vattnet var Charlie tror jag. Jag och Michelle gick visserligen jäms med stranden i vattnet och det var rätt gött, fast efter ett tag tappade vi känseln i båda fötterna, inte så mysigt. Plus att vi var livrädda för att det skulle komma någon krabba eller liten platfisk eller något. Jag är rädd för det mesta i vattnet, till exempel fiskar,krabbor,räkor,små ålar, ja allt som rör på sig nästan. Det räcker att jag nuddar lite sjögräs så skriker jag högt. Lite jobbigt att ha fobi för allt som finns i vattnet eftersom man spenderar en stor del av sin sommar i det. Fast det har börjat gå över lite nu. Jag måste nog bara sluta vara så feg för allt. Fast krabbor är något jag aldrig kommer vänja mig vid. Dom är så läskiga med sina klor och taggar och allt vad dom nu har. Fula är dom också, fast lite söta samtidigt. Nu ska jag inte sitta här och mobba krabborna mer. Vi gjorde itne så mycket mer förutom att grilla korv med bröd. Vi vara bara där i ca 3 timmar så hann inte med så mycket. Det blev inte så mycket bilder heller men här nedan är dom vi tog, lite tråkiga kanske. Enjoy!



Jag påväg till bussen för att möta resten av klassen i kungsbacka. Trött? JA!




Fin utsikt över havet?




Helt klart och fint vatten?




Michelles och mina fötter, inte så fina kanske :)




Fötter igen...




Michelle som tror att hon är stark fastän hon inte är det?




En normal Michelle?




Michelle trodde det skulle vara djupare vid bryggan,
men det var faktist inte djupare än såhär.
Man kunde även gå ut till flotten som låg ca 10 meter ut.




Jag och Michelle. Ignorera att jag ser lite konstig ut. Jag ser liten ut.




Mupparna igen :)

Klassens dag i vallersvik

Godmorgon!


Idag är det klassens dag. så idag bär det av till vallersvik i frillesås. En slappdag vid havet i frillesås. Idag är även vädret fint så får hoppas på att det håller i sig, men det gör nog eftersom himlen är helt blå. Vet inte riktigt vad vi ska göra men nått kul blir det väl. Skriver mer när jag kommer hem igen. Vi beräknas ta bussen hem igen mellan 15-16. Ha en bra dag! :)

Gladiatorsandaler i plast?

Satt och kollade lite på www.nelly.com. Kollade på en hel del skor och bland allting så hittade jag dessa gladiatorsandaler i plast. Dom är inte inlagda nyligen så ni har säkert redan sett dom men iallfall. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om dom. Skor i plast? Vem vill ha det? Visst det kan ju säkert vara jätte fint om man nu gillar plast men det verkar ju ganska så obekvämt, eller vad tycker ni? När man blir varm om fötterna på sommaren så gnids dom mot plasten och det resulterar ju nästan i skavsår direkt. Dom är ju inte så jätte fula för att vara i plast men om jag ska köpa gladiator sandaler, vilket jag nu ska så blir det inte i plast iallfall. Vad tycker ni om dom?! Kommentera gärna och säg vad ni tycker :)


Dessa finns att köpa för 149 kr på nelly´s hemsida som jag la in i en länk tidigare i detta inlägget.







Födelsedagsfirande!

Heeej allihop!


Förlåt för den dåliga uppdateringen men har verkligen inte hunnit under helgen. Det har varit så mycket. I fredags var det studenfest för Madde. Vi hade ingen tur alls med vädret. När vi stod och väntade på att hon skulle springaut så ös regnade det och var rätt så kallt. Jag frös lagom mycket i klänningen jag hade på mig. Sedan fick jag skoskav också, som jag fortfarande har kvar. Vi hade fixat ett partytält för att sitta utomhus men rätt många inomhus. Senare mot kvällen blev vädret bättre, så även om vi hade lite otur med vädret under förmiddagen så var det förövrigt en lyckad dag. Jag tror att Madde var ganska nöjd med sin studentfest faktist. Igår gjorde vi inte så mycket, vi bara umgicks liksom. Daniels brorsöner från stockholm är ju här så får ju passa på att umgås med dom eftersom vi inte träffar dom så väldigt ofta. Jag och Daniel ska iallafall upp till dom i sommar med. Vi körde även fiddy och minicross en hel del. Rätt så kul men det tog väl ca 2 timmar innan någon av oss lyckades kicka igång Daniels mini cross. Roger blev den som lyckades. Så det var helt enkelt en härlig slapp dag. Och idag så blir det lite födelsedags firande eftersom min fina älskling, Daniel fyller 17. Bland dom presenter han fick imorse så blev nog platt tv:n favoriten eftersom han länge har tjötat efter en. Så nu har han kopplat ihop den med datorn också så han kan växla med kontrollen mellan Datorn och tv:n så det blev liksom 2 flugor i en smäll där. Så det var ju en superbra present. Vi får se hur mycket mer jag hinner skriva idag eftersom vi ska fika och massa sen. See you...

090603

Godmorgon!


Sitter här och väntar på att älskling ska komma hem igen. Han skulle bara bort till björn och lämna 2 flaggor. När han kommer ska vi nog äta lite frukost, jag är hur hungrig som helst. Iochförsig så är jag alltid hungrig på morgonen men ändå. Jag tog mig friheten att vara hemma från skolan idag. Skulle börjat kl 9 men jag försov mig och vaknade halv 10. Inte så bra ju. Michelle hade skickat ett sms till mig för att berätta att vi hade kör från 9-11 idag. Så jag hade ändå missat typ halva kören eftersom det tar ungefär en halvtimme till skolan. plus att jag skulle fixa mig. Jag skulle åkt med Daniels mamma in till kungsbacka. Jag ringde iallfall Michelle och frågade vad vi hade mer än kör och då sa hon att vi bara hade lunch och teknik efter det eftersom no lektionerna är inställda denna veckan. Så jag tyckte att jag lika gärna kunde stanna här. Åka till skolan för att ha en halv kör lektion och teknik för att säga hejdå till våran tekniklärare är ju lite onödigt. Så det blev ingen skola idag. Ganska härligt ändå fastän jag är väldigt pigg idag. Jag och Älskling satte på en film när vi vaknade. Diary of a sex addict heter den. Den handlar typ om en tjej som är sex beroende. Hon vill ha sex hela tiden, bokstavligt talat. Den är rätt okej faktist. Ni som är intresserade borde se den. Jag gillar den iallfall. Idag kommer Daniel ifrån Vara också ju. Han kommer typ ikväll någongång. Fast jag längtar mest ihjäl mig efter Lisa från varberg som kommer på fredag. Vi har inte träffats på typ hundra år så det ska bli överdrivet kul. Har även börjat snacka lite med Jennifer, en gammal klasskompis. Vi har inte träffats på några år faktist så vi pratar lite om att vi ska ses snart,jippie!. Lisa träffar ju Jennifer ganska ofta, dom är ju barndomskompisar. När Lisa flyttade till varberg så träffades vi nog ganska mycket i början men sen blev det allt mer sällan och nu nästan aldrig. Vet inte varför det blev så men jag gör allt för att vi inte ska tappa kontakten med varandra. Vi har varit bästisar sen vi börja skolan typ, vi var med varandra nästan varje dag när vi gick i lågstadiet. Vi hittade alltid på massa bus och roliga saker. Saknar dom tiderna lite grann faktist. Fast en sak positiv sak är att Lisa troligtvis ska börja på Drottning blankas gymnasie här i kungsbacka! och då kommer jag träffa henne mycket mer än nu. Plus att hon och Jennifer ska typ få egen lägenhet här efter att hon har gått där i typ ett år och då kommer jag även troligtvis att träffa Jennifer mer också. Ni söta människor kan ju alltid kika in på Jennifers blogg. Nu plingar det på dörren också, får kolla vem det är. Hörs sen... kram!

090602

Heeellluu :D



Har inte blivit mycket gjort idag inte. Släpade mig upp ur sängen imorse och pallrade mig iväg till skolan. Skulle ha idrott första lektionen men våran vikarie kom inte. Så hade rast i typ en och en halv timma sen betygsnack i so som gick på 1 minut. Så då blev det rast igen i typ en timma till. Sen betygsprat i svenska i typ 1 min och sen slutade jag. Ganska segt så det kändes rätt onödigt att gå till skolan idag. Jag var verkligen sjukt trött idag. Träffade min bror på vägen till stationen efter skolan. Höll på att somna på bussen ett antal gånger. Så satt vid datan ltie när jag kom hem sen la jag mig för att vila, och pang sa det så slockna jag. Vaknade lite sådär halvt emellanåt. När Daniel kom hem från skolan så gick jag upp. Man kan ju inte ligga och slappa hela dagen lång. Det är ju trots allt sista veckan i skolan nu så det går lite segt. Fast vi har fått massa inställda lektioner så slutar vid 1 nästan alla dagar, plus att jag är ledig på fredag eftersom Daniels storasyster Madde tar studenten då. Så imorgon kommer Daniel ifrån vara hit till oss och på fredag kommer sötaste Lisa från varberg. Så kommer dom ifrån stockholm ner också. Det ska bli en trevligt helg det här. Sen så fyller ju Daniel år på söndag med, han blir 17 år då. ska se om jag hittar nått kul att skriva om. Det blir nog ett till "fashion" inlägg igen, skulle ju börja med det. Lite dålig start bara, men det kommer. Sakta men säkert...

Tävlings tips!

Heellluu :D


Jag brukar besöka Lily´s blogg rätt ofta eftersom det nästan alltid finns något kul att läsa där och idag hittade jag en tävling som jag tänkte tipsa er alla om. Vi som är med tävlar om ett presentkort på  2500kr hos http://www.junkyard.se. Där finns massa snygga och coola kläder av dom flesta kända märkena.
Det enda du behöver göra för att tävla är att:

* Registrera dig på junkyards hemsida som är helt gratis

*  Skriva in ditt användarnamn på junkyard, alltså din mailadress i en kommentar till tävlings inlägget på Lilys blogg.

    Glöm inte att skriva dina kontaktuppgifter, till exempel din mailadress eller blogg.

* Om man vill kan man även skriva ett inlägg på sin blogg där man länkar till tävlingen, vilket jag har valt att göra. Om man vill får man gärna också lägga upp en bild eller något som visar vad du kanske skulle köpt om du vann tävlingen.


* Tävlingen hittar du
HÄR.



Här är bilden som jag gjorde!



Det finns så mycket att välja på hos junkyard, men om jag vann tävlingen så skulle jag troligtvis klicka hem några av dessa supersnygga sakerna, jag verkligen älskar dom. Den ursöta lilla adidas dressen för småbarn skulle jag faktist ge bort till min lilla kusin eller min brorson i present eller något sånt där kul. Sen hade jag faktist tänkt köpa något snyggt till min underbara pojkvän Daniel som fyller år alldeles snart. 
Det var det jag ville berätta just nu, så håll tummarna för mig så får vi hoppas att jag vinner!


RSS 2.0