Valborg :)

Solstrålar!

Idag är det lika fint väder som igår. Solen skiner för fulla muggar och det är hur varmt som helst. Igår gick det upp till 35 grader i solen hemma. Solade ganska mycket och umgicks en del med mina söta kusiner. Dagen startade väl ganska okej. Har varit ganska slö i skolan idag på grund av värmen. Mitt humör efter skolan har inte heller vart det bästa på grund av en liten incident med lillasyster. Men de har löst sig så får väl hoppas att det glada humöret kommer tillbaka snart. Det är ju valborg idag och dom flesta ungdomarna är väl ute och super då. Men inte jag, eller inte än vad jag vet. För lilla jag har ju dansträning ikväll. Får väl se om vi hinner med nåt efter den. Ska kolla om jag kan få med mig daniel och tobbe till träningen idag, så dom kan kolla :) Hehe Får väl se hur det blir. Det där träningsschemat jag pladdrade om har inte gjorts än, ska försöka få tid till det snart. Nu ska jag inte sitta inne och slappa mer, nu ska jag ut i den härliga solen och värmen. See you. En liten bild på mig här nedan, inte världens bästa men den får duga.


Tränings schema!

Jag har tänkt på en sak. Jag funderar på att göra ett tränings schema. Jag ska börja motionera och styrketräna lite i sommar, här hemma hos Daniel. Så funderar på att göra upp ett schema på vilka dagar jag ska göra vad. Jag är fast besluten att jag ska börja träna men måste få en spark i rumpan först tror jag. Jag är faktist ganska lat och att motstå godsaker är inte min starka sida precis. Men försök att uppmuntra mig så mycket ni bara kan. Jag ska fan klara det här hur svårt det än blir. Jag ska iallfall sätta mig och försöka få ihop ett schema. Sen ska jag försöka få med Daniel också så att han tränar med mig, lite roligare om man inte är ensam, eller hur?.
Får se hur det blir :) Lägger upp schemat här senare, när jag har fått gjort det. Så kan ni ju säga vad ni tycker om det och sådär.


New Header

Som ni ser så har jag försökt mig på en ny header. Blev ganska nöjd med resultatet. Tycker att det passar bra med lite blommor och sådär nu när sommaren äntligen börjar närma sig. Det enda jag har problem med är kanterrna som ser lite halv knepiga ut och det vita där överst får jag inte bort. Får se om jag hittar någon som har lust att hjälpa mig med det men för stunden är jag nöjd :) Hoppas ni gillar den :) Bilden på mig i headern är typ 2 år gammal men jag har inte förändrats så mycket faktist. som ni kanske ser om ni jämför med dom andra bilderna. Skriver nog mer lite senare nu ska jag kila iväg och kolla vart min lilla älskling är. Han har hoppat iväg med Rickards sky jumpers, troligtvis ända bort till tappen, suck*. Får väl se om jag hittar han. Som sagt, kikar in senare igen. Hugs!

Sky Jumpers

Godkväll alla glada människor :)

Har nyss varit ute och provat Rickards nya Skyjumpers. Det var sjukt kul men jävligt svårt till en början. Dom jag provade är för 70 kilo egentligen så dom var lite stora. När man har kommit in i det så funkar det lite bättre. Dom filmade mig när jag hoppade och gick på dom och allt jag gjorde men får se om jag vågar lägga upp den filmen. Vet inte om jag vill skämma ut mig så mycket. För er som inte vet vad sky jumpers är för nått så lägger jag upp en bild här nedan. Ni kan även klicka in er på www.youtube.com och söka på Sky Jumpers där så hittar ni nog nån som hoppar på ett par :) Jag funderar helt seriöst på att köpa ett par. Dom jag ska köpa isåfall kostar runt 850kr. 

 


Sex - härligt och nyttigt

Sex är inte bara något som för ett älskande par nämare varandra och som resulterar i söta bäbisar. Ur hälsosynpunkt är det många gånger lika bra som dieter, träning och medicinering. Här är alla fördelar ni får när ni rumlar runt bland lakanen:


Du lever längre
Risken för att drabbas av prostatacancer minskar radikalt om du har regelbundna samlag, enligt the American Association Of Retired Persons. Samma undersökning visade också att blodtrycket blir bättre på sikt, trots att själva sexakten brukar höja det.Män som har sex mindre än en gång per månad löper dubbelt så stor risk att drabbas av hjärtattack än män som älskar åt minstonde två gånger i veckan.



Du minskar risken för diabetes
När vi får orgasm frigörs hormoner som har en positiv inverkan på kroppens insulinproduktion, enligt en studie gjord vid American Medical Association. Detta minskar samtidigt risken att drabbas av diabetes och farlig övervikt, skriver the Sun.



Du håller vikten - 30 minuters sex bränner omkring 200 kalorier, så om du har sex fem gånger i veckan är det jämförbart med 2,5 timmar på gymet, säger Nicki Waterman, fitness-expert på samma tidning. Om Kvinnan är överst tränar hon även magen och låren effektivt. En orgasm bränner så mycket som 60-100 kalorier enligt artikeln.



Ditt immunförsvar blir bättre.
Ett sunt sexliv håller förkylningarna borta eftersom sex också boostar immunförsvaret.



Du presterar bättre.
 Har du sex kvällen före något som kräver lite extra av dig, som ett tal eller ett viktigt test, förbättrar du din prestation avsevärt.












Grattis!

Idag fyller Daniels mamma 50 så ett stort Grattis till henne och hoppas att hon får en underbar dag :) Säg gärna grattis ni med :)


Underbar helg

Tänkte ladda upp lite bilder ifrån helgen. Orkar inte skriva allt vi har gjort men de var en underbar helg med Älsklingen, Michelle och Charlie, Besök Michelles blogg om ni vill veta allt, hon har skrivit nästan allt. Allt utom det som inte ens ska diskuteras. Här nedan kommer lite bilder. Muppbilder och en på mig när jag goes "härma någon" style. Vi hade orienterig i fredags med, i kungsbackaskogen. Tog 11 av 15 kontroller. Sprang tsm med Michelle och Charlie. Ni ser nog vilka bilder som är tagan efter orienteringen. Den stora bilden längst ner är min favorit bild. Vet inte varför men på något sätt ser jag glad ut i ögonen, Jag typ ler med ögonen men vet inte hur jag gör. Hade gjort det oftare om jag bara visste hur jag gjorde.<3




        

        


         


            


         


             






               


              


                
 

         






090423

Nu är jag trött. Har inte gått så bra med pluggandet idag. Ska jag vara ärlig så har jag inte pluggat alls och provet är imorn. Får väl sätta mig lite nu fast orkar egentligen inte. Har vart på dansen med så är lite seg. Måste hinna duscha och sådär med. Orkar inte skriva mer nu men det kommer mer imon :) Godnatt!

Massa Plugg

Hej. Hur mår ni?  Jag mår super idag. Härligt väder och varmt. Har massa att plugga på till musikprovet imorgon så hinner inte sitta här så länge till även om jag egentligen vill. Har hunnit skriva mycket alls på bloggen senaste tiden men det har varit så mycket med skolan. Massa nationella prov att göra. Gjorde det första nationella i matte idag. Gick troligtvis bra, hoppas på det bästa som alltid. Jag gör mitt bästa för att hålla igång bloggen. Jag lovar att det kommer mer uppdateringar när alla prov och den skiten är klart. Nu ska jag ta mig nått att äta sen blir det ut på studsmattan och plugga musik. Önska mig lycka till imorgon :)

Resultat på mina tidigare nationella prov, för er som är nyfikna.

Svenska

Läsförståelse: G+
Uppsats: VG
Hörförståelse, Muntligt: VG

Är nöjd med det :) Förutom att jag var ett poäng från VG på läsförståelsen. Fick 5 och Vg var 6.


Engelska:

Läsförståelse: G+
Hörförståelse: G+
Muntliga: VG
uppsatsen: VG

Nöjd här med :)
Trodde aldrig på ett VG på det muntliga men är glad över att det gick så bra som det gjorde :)


Nationella prov jag har kvar att göra:

Muntligt i matte
No - Kemi
 Får se hur det går, är inte så jätte haj på Kemi eller No överhuvudtaget. Matten ska nog gå bra.

Smycken!

Kollade runt lite på massa smycken och hittade massa gulliga & söta halsband och armband. Tipsa mig gärna om några bra smyckesbutiker. Finns så mycket att hitta.

Här nedan kommer lite ifrån en av mina favorit Smyckesbutiker, www.cocoo.se


 Coolt nitarmband, 195kr



Gulligt nalle halsband, 295kr


Flätat läderarmband, 165kr


Min personliga favorit, supergulligt armband med handklovar, 145kr


Fint läderarmband med Peace&Love märke, 165kr


090422

Hade en mysig & härlig dag med Daniel,Mikkan & Charlie. Först skola, som var segt som vanligt. Sen hängde jag,Daniel & Mikkan med hem till charlie. Vi gjorde inte så mycket där.. Lyssnade på lite musik och hade massa skoj. Vid 4 tiden åkte vi ner till skolan för Mikkan skulle ha utvecklings samtal. Det var sjuukt segt att vänta på henne eftersom det tog typ 40 min. Vi körde varandras moppar under tiden. Charlie provade Daniels och jag och Daniel körde Charlies. När mikkan äntligen kom så hade vi bestämt att vi skulle åka till Björn och grilla. Så vi drog till Charlie och hämtade våra grejer sen stack vi till Björn. Mysigt och varm sommarkväll. Hoppade lite studsmatta och sådär. Efter att vi ätit så åkte vi hem till Daniel en snabbis och sen ner till havet en stund :) Mysigt där med. Vi skulle egentligen åkt till Stallviken efter Lahall men pallade inte också började det bli lite kyligt så åkte hem till Daniel och kollade på film. Vid 9 så måste Mikkan vara hemma så dom var tvungna att dra för en stund sen . Haha och jag sa att dom skulle säga till Mikkans mamma att dom är sena för dom fick bensinstopp, vilket dom även fick. Fast det var inte meningen. Lite kul faktist. Undrar vad Mikkans mamma säger nu iallfall.. får väl ringa Mikkan sen. Måste lägga mig tidigt idag, börjar halv 9 imorn med Nationellt prov i Matte. Får väl se hur det går, känner mig inte så jätte säker på allt. Får inte glömma min miniräknare heller då går jag under. Skulle ha pluggat lite idag men har inte orkat, haft lust ellet hunnit. Men det går nog ändå, nationella är inget man kan plugga till, det är allt man ska kunna.


Min dag i helhet:

* Försov mig och vakna kl 7 när bussen gick 20 över. Fast jag hann.

* Seg skoldag.

* Jag,Daniel,Mikkan & Charlie drog till Charlie.

* Mikkans utvecklingsamtal.

* Grillade hos Björn, mysigt (a)

* Hem till Daniel en snabbis.

* Lahall och kolla på havet en stund i sommarvärmen. Hoppas att den stannar.

* Hem till Daniel och Kolla Film.

* Mikkan och charlie drog.

* Först duscha sen film

* Sen blir det nog Godnatt.


Sommarfrågor!

Sommarfrågor till tjejer!

Bikini eller baddräkt? - Bikini
Hängmatta eller solstol? - Solstol, men hängmatta e riktigt sköönt ibland
Brunt eller blont hår? - Brunt
Shorts eller kjol? - Kjol
Linne eller T-shirt? - Båda
Utsläppt eller uppsatt hår? - utsläppt
Brun eller vit? - vit
Att bada i saltvatten eller sötvatten? - Saltvatten
Sommarfärg - Ljusa färger :)
Liseberg eller grönalund? - Har inte vart på Grönda Lund
Sommarsöt eller sommarsnygg? - Båda  
Varmt eller svalt på sommaren? - Varmt!
Soligt eller molnigt ? - Klar himmel och sol 
Hav eller sjö? - Hav
Vatten krig eller vatten spridare? - Vattenkrig såklart
Cola eller fanta? - Cola, gillar inte fanta.
Flipflopps eller ballerina? - Båda
Båt eller husvagn? - vet inte...
Sommar eller vinter? - Självklart sommar
Bada från strand eller brygga? - Båda
Solbrända killar lr vita killar? - Daniel
Tälta eller sova inne? - Båda...

Sommar :)

Dom närmaste dagarna har det vart hur fint väder som helst. Har inte haft tillgång till data i helgen, har varit hos mig fast vi fick internet i söndags. Firade min födelsedag i lördags & jag bakade en tårta till kalaset som blev superbra. Skulle ju fått en digitalkamera, men den jag ville ha var slut, men mamma överaskade mig med en laptop istället, gissa om jag blev glad :) Men får en kamera nästa månad istället. Min mormor och mina kusiner kom i lördags och firade mig. Fick rosor av dom. Hade en trevligt dag med Familjen, Älsklingen och kompisar! tack för allt. :) Igår fyllde amanda år så firade henne med :) Mikkan och Charlie var med här också :)



Har tagit mig tid att lägga in lite bilder från mobilen så här kommer några från allt födelsedagsfirande och lite sommarbilder! :)






Min tårta :)


Amanda på sin födelsedag :) grattis till henne! :)


Lilla Knatte försöker lär sig köra bil. Haha Han spanar efter mamma :)


Jag & Daniel byggde en grill hemma i sandlådan :) hittade inte våran :S Grillade korv med bröd, mysigt :)


Några blommor har slagit ut i en av våra rabatter :)


Påskliljorna också! :)


Birthday :)

Tjingeling!

Ville bara passa på att säga att jag fyllde år i måndags, den 13 april. Säga grattis kanske? Ska fira min födelsedag på Lördag istället med lite grillfest och så tror jag det blir :) och jag ska få det jag önskat mig väldigt länge, en digitalkamera! har längat ihjäl mig. Så i måndags sa mamma iallafall att jag skulle få det jag önskade mig.. Så jag blev sjuukt glad. Tror det blir en Nikon Coolpix, men får se :)´Ska åka in  och köpa den på fredag :) Längtar så mycket.. :) Hehe.. Det lär bli fler och roligare inlägg då eftersom jag kommer kunna ta hur mycket bilder som helst. Och blogginlägg med bilder är ju alltid roligare... hehe :) Ska äta nu, kramisar!

090412

Heej :)

Det är sjukt fint väder ute idag. Underbart härligt och varmt. Ska nog vara ute lite mer idag istället för att sitta vid datan som jag gjorde igår. Man får ju passa på så länge det är fint. Jag kommer ändå inte ha tillgång till dator senare idag eftersom jag och Daniel ska hem till mig ikväll. Så passar på att skriva nu medans jag kan. Har inte så mycket att skriva just nu, mer änt att jag fortfarande har ont,ont,ont efter vurpan. Inte lyckat precis.Rickard har varit snäll och satt fast kåpan som lossnade iallfall. Utan att jag visste om det, han kom in till oss imorse och sa att han hade gjort det. Nu ska jag fixa mig lite, har nyss duschat. Får se om jag hinner skriva mer sen innan vi åker. Kramisar tills dess!


Glad Påsk!

Glad påsk på er! Åt nyss upp den sista godisbiten i mitt påskägg, men jag tjuvstartade ju igår.. haha.. Har fortfarande ont sen vurpan, min nacke dödar mig snart. Får väl hoppas att det blir bättre snart. Sitter och trixar lite med photofiltre. Lite småkul, Danielälskling och Tobbe åkte nyss för att träffa Marcus en snabbis. Dom kommer väl snart igen hopppas jag. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, ska nog bara ta det lite lugnt och äta påskmat, eller nåt. Får se hur det blir... Funderar på att göra om hela bloggen igen, men vet inte. Ni märker väl om det blir någon ändring. Ni får gärna komma med förslag vad ni vill läsa om för jag har rejäl bloggtorka just nu. Kramisar på er sålänge!
                                               

                                                 
                                                                                       GLAD PÅSK
     


Duktiga jag...

Hej! var ett tag sen jag skrev nu och det beror främst på att jag har varit och hälsat på min bror och hans familj, där jag inte har haft tillgång till data så mycket, inte tid heller faktist. Har även fått lite såkallad bloggtorka. Vet inte vad jag ska skriva om. Vill ju skriva så mycket och bra som möjligt för att ni ska vilja fortsätta läsa. Att bara sitta och läsa om vad jag har gjort hela dagarna kanske inte är så kul. Jaja, jag ska försöka bättra mig. men har en sak att berätta. Duktiga jag vurpade med moppen igår, eller ja, inatt. klockan var väl 5 på morgonen eller nåt. Inte så kul, moppen välte över mig på vänster sida,  jag landade under moppen och släpades typ 2-3 meter med moppen över mig. Har ett sår på armbågen som även är lite svullen och massa blå märken på hela vänsterbenet och ont i högersida av nacken. För moppen gick det väl sådär.. Framkåpan över hjulet gick av och det är lite repor här och där. Plus att halva reflexen på sidan är bortskrapad. hehe men det fixar sig säkert. Vi klarar oss, moppen&jag. jaja, det var det de. vet inte riktigt vad jag ska skriva nu, bloggtorkan kryper långsamt fram inom mig... Ni kanske får några söta bilder på mina blåmärken och sår senare, får väl se :) haha.. nu ska jag fixa lite annat och hoppas på att Danielälskling och tobbe kommer snart. Hugs tills dess!

Vårsol!

Även idag kikade solen fram hela dagen. Jätte varmt och skönt ute ju. Tog ingen jacka imorse eftersom det var ganska varmt redan då. Började 10.20 idag. Hade spanska första lektionen. Jag blev klar med mitt arbete om Gran canaria, ett "so-arbete" fast på spanska eller hur man nu ska säga, det var rätt så svårt att komma igång med det, men jag har ju lite svårt med spanskan så det var väl därför. Sen hade vi bara svenska då vi såg på film, sen åt vi lite, blev pizza sallad och macka för mig, för det var nudelwok idag. Sen bar det av till aranäs där vi skulle kolla på en dansföreställning, det visade sig även att min älskling och hans klass skulle dit med, på samma föreställning. Lite roligt faktist. Föreställningen var inte alls som jag väntade mig, trodde det var folk som skulle köra lite dansen och så, som en uppvisning typ. men ist var det en gubbe som snacka bort halva tiden och 3 personer som dansade lite då & då. Allting handlade bara om hur man koreograferar. Väldigt tråkigt, så blev lite besviken på det. Sen skulle jag ta bussen, men Madde (Daniels syrra)  var gullig och lät mig åka med henne eftersom hon ändå skulle hem till dom. Har bara suttit och fixat lite med photoshop efter det, lägger upp en bild här nedan. Sen började dansen halv 7. Vi var bara 4 st idag men vi hade jätte kul iallafall. Är lite seg nu så ska snart duscha sen blir det nog lite mys och film med älsklingen. Godnatt! 

Trixade lite med photofiltre & photoshop den översta & den understa är gjorda i photofiltre & den mittersta i photoshop. 
Tycker alla blev bra faktist. Den första var bara en test bild egentligen. Jag gillar den i mitten bäst, får nån slags vårkänsla av den & Fisken är ju supergullig, eller hur? Det tycker jag iallfall. Jaja, nu måste jag verkligen gå och duscha, nattinatti. :)                                        






RSS 2.0