Fredag!

Har fortfarande inte fixat min blogg. Hade ju ont i halsen och som jag skrev hoppades jag på att den skulle bli bättre men det blev den verkligen inte, jag fick feber,hosta och ont i öronen med :( Och dum som jag är så lyssnade jag inte på mamma och älsklingen och åkte och bowlade när jag var sjuk, hade ju friluftsdag:) innan jag bowlade hade jag bara ont i halsen hosta och feber, men när jag kom hem sov jag hela dagen och det blev bara värre allting :( hade 40.3 i feber igår. Det suger att vara sjuk,  jag som aldrig blir sjuk annars, jag blir aldrig smittad men när jag blir det så blir jag det rejält. det är därför jag inte har orkat fixa bloggen, är fortfarande inte helt frisk, men får väl hoppas att jag blir det snart, att vara sjuk på en fredag är ju inte heller det roligaste. Men nu skajag inte klaga mer x) Haha . sitter här och väntar på att Älsklingen och Daniel Ska komma :) oså försöker jag få igång det trådlösa internetet på min laptop ja fick idag, får se om jag ska behålla den eller inte. Precis när jag lyckades få igång det så gjorde jag något så d inte funkade :(


Fixa bloggen?

asså, ja har problem, den enda stilmallen jag kan lägga in en egen header m.m på är Love. Koderna finns ju inte på dom andra, vad ska jag göra? tacksam för svar om nån kan hjälpa mig :)

Onsdag :)

Sitter här och funderar på att försöka fixa min blogg igen. Gjorde ett försök, men tog bort det nästan direkt. Fast nu kanske d blir enklare eftersom jag kan lägga in bilder i datan igen :) Det var en seg dag i skolan idag, och jag har ont i halsen :( får väl hoppas att det går över. Imorgon har vi friluftsdag med, och jag ska bowla med becca och sara, ;) <3 >ska bli kul :) Också har vi ju nationella prov i svenska nästa vecka med :S fast det ska nog gå bra :) Hoppas jag iaf ;) svenska e ju inte det värsta, det blir ju svårare med engelskan och no:n ;S Hehe:) Idag ska jag nog inte göra nått mer speciellt. Bara slappa och hoppas att halsen blir bättre :) Och så klart som jag sa innan, försöka fixa min blogg. :) ska även lägga in lite bilder kanske :D Ha d bäst! :)

Nybörjare?

Är nästan nybörjare här kan man väl säga, så försöker fixa och trixa lite med min blogg just nu, försöker just nu att göra en snygg header i photoshop, så vi får väl se hur det blir, :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0