Ny blogg...

Heeej allihop!


Passar på att säga att jag har skaffat en ny blogg nu. Med den här bloggen har jag haft massa problem och mycket har inte fungerat ordentligt och jag kunde inte lägga in designen så jag valde att göra en ny. Jag har även tröttnat på blogg adressen till den här .. så iallafall nu har jag en ny blogg. men orora er inte, det är fortfarande samma jag :)
Min nya blogg är www.moniicaaslife.blogg.se så jag hoppas att ni läsare följer med mig till den istället :) även om jag har en ny blogg så kommer jag inte att ta bort den här eftersom jag gärna vill ha kvar allt jag har skrivit så jag vet vad jag har gjort och sådär.. roligt med minnen, för det kan man ju aldrig få för många av, eller hur?

Ha en bra kväll så hörs vi på min nya blogg! Puss!

"nattbloggar"

Heelllu mitt i natten, eller iallafall nästan mitt i.


Sitter här och degar med Daniel, Thobias och Marcus. Dom spelar cs och jag sitter här. Tänkte att jag lika gärna kan skriva här. Har inte skrivit så mycket här på senaste eftersom jag har startat upp min modeblogg också så har haft fullt upp med den men nu när den är iordning så ska det nog gå bättre här, hoppas jag. Dom senaste 2 dagarna har det vart äckligt väder ute. Bara regn,regn och mera regn.Ösregn dessutom och igår åskade och blixtrade det också, och jag är livrädd för åska och blixtar. Så jag och Amanda satte oss i hennes rum med lite tända ljus. Mysigt (a). Sen på kvällen bakade jag chokladbollar och precis när jag var klar så ringde Daniel och frågade om jag kunde möta dom med moppen och ta med mig Marcus eller Thobias hem till han för han ville inte ta 3 på sin, och det gjorde jag. Regnet öste ner så jag blev ju pisseblöt direkt men men... va gör man inte för sina kompisar? Jag behövde ju inte köra så långt heller så det var inget. Chokladbollarna blev supergoda förresten.På kvällen blev det film. Vi såg på Big Stan, den var superbra. Sjukt rolig komedi, you should see it! Det blir nog film snart också. Vi har varit borta och spelat fotboll hela kvällen typ så vi är rätt sega nu. Godnatt! (a)

0909703

Heeej alla söta läsare!


Jag är sjukt seg idag. Har varit vaken nästan hela natten, sovit nån timme bara. Skrev ju imorse att det kanske skulle bli ett morgondopp, och det blev det! vid 7-8 tiden så drog jag,Daniel och love på oss badkläderna och gick ner till havet. Den andra Daniel sov, och ändå var det han som sa att vi inte skulle sova. Det var inte alls lika varmt som igår kväll men det var inte kallt heller. Det var alldeles lagom. Det var helt stilla och fridfullt. Massa små krabbor och fiskar simmade omkring runt bryggan och båtarna. Daniel och Love såg en såndära jättestor äcklig som brukar visa sig här ibland. Det är såna fiskar som ska vara långt ut i havet, stora,äckliga och fula. Men när det är lugnt så håller dom väl sig en bit in eller något. Har lite bilder, eller ja, ganska många på lite olika krabbor som jag tog. Lägger upp dom när min mobil kommer troligtvis. När vi va och badade så la Daniel min mobil och mina kläder i Loves väska och när vi kom hem så fick jag kläderna och sådär så var det inget mer med det men sen när Daniels mamma frågade om jag kunde visa bilden jag tog på älgen imorse så undrade vi vart fan den var, och då kom Daniel på att han hade lagt den i väskan. Ingen av oss tänkte på att ta upp den och Love och Daniel (kihlberg) åkte hem vid 3-4 tiden. Så min mobil fick sig en tripp till Askim om nu är min söta Älskling påväg dit för att hämta den åt mig (a) så söt och snäll som han är. Eftersom jag inte har sovit så mycket inatt så är jag sjukt seg och har hemsk huvudvärk. Men jag får väl skylla mig själv, resultatet av att sitta framför en dataskärm hela natten knappt utan sömn är väl huvudvärk. och ändå sitter jag här nu. jag har även startat upp min andra blogg nu, en modeblogg! Den hittar ni HÄR eller på www.minicfashion.blogg.se. Kika gärna in där och säg vad ni tycker. Ska fixa header och sånt till den med nån dag. Ska nog bara slappa idag faktist, och kanske bada ikväll. Det blir nog att bada tror jag.  xoxo

Godmorgon?

Godmorgon alla pigga människor... eller som i vissa fall här, jävligt trötta. 2 kompisar till Daniel kom hit ifrån Askim idag så vid 10 tiden så var vi nere och badade och sen har vi lanat cs hela natten så jag är sjuukt seg. Jag slutade lite tidigare än dom andra men vi har haft jäkligt kul ändå, förutom att Love har fått sitta på min sega dator som laggar pung på cs och som man får spela med vänsterhanden på, men han har haft kul ändå tror jag för vi har grvat rätt mycket åt det. Jag vet inte vad jag ska göra nu, vill sova men är övertrött så det går nog inte. Vi har suttit här och snackat om att åka ner till havet och bada, såhär tjugo i fem på morgonen. Fast det är nog jädrans varmt i vattnet nu, eftersom det var varmt igårkväll när vi badade. Vi får väl se hur vi gör. Daniels mamma har snart jobbat färdigt så hon kommer nog snart också. Vet inte vad jag ska skriva mer. Funderar på att skaffa mig en till blogg, fast bara en modeblogg liksom. Har ju sagt att jag ska rikta in mig mer på lite mode i den här men det har ju inte gått så bra, det kanske ni har märkt?. Ska fundera en stund till så informerar jag er mer om det senare. NU ska jag vila lite har börjat få huvudvärk :( Godnatt eller godmorgon eller whatever...

090702

Nu är sommaren verkligen här på riktigt, solen skiner för fullt varenda dag och havet är alldeles lagom varmt. Det händer så mycket just nu eftersom det är sommar. Det händer att bloggen hamnar lite åt sidan för man gör så mycket annat, till exempel badar,solar,är ute med kompisar med mera. Man vill ju inte spendera all sin tid framför datorn när det är så härligt ute, eller hur? Som jag har sagt en miljon gånger innan så ska jag verkligen försöka hinna med bloggen mer. Idag har jag lagt in en ny header och ändrat färgerna på bloggen igen, som jag tidigare har sagt så tröttnar jag lätt men det kanske ni har märkt nu? Nu blir det ner i källaren och gymma sen blir det bada i havet, puss!


RSS 2.0