Sunshine

Heej alla solstrålar!


Hur mår ni? Jag mår super. Det är varmt och soligt. Har varit ute och hjälpt Amanda och rensa i rabatterna lite och solat. Ska sola lite till sen och hoppas att det blir lite färg iallfall. Får se om jag hinner med att skriva något mer idag eller ikväll. Ska sola och grilla. Pusspåer. Passa på att vara ute i värmen.

Dålig uppdatering :S

Gokväll alla läsare!

Jag är hemskt ledsen för all dålig uppdatering. Men jag har en anledning. Det är så att jag och Daniel har varit hemma hos mig i 3 dagar nu och där har vi tyvärr ingen tillgång till internet eftersom det är nåt fel med elskåpen eller nåt. Så har inte kunnat. Så vi har umgåtts med mina söta kusiner. Har grillat och haft jätte trevligt bortsett från våran äckliga, störda granne. Lovar att försöka lägga upp lite bilder på mina gulliga kusiner och oss andra. Måste ju bara berätta att min mamma har varit superduktig. Hon har lyckats skaffa sig gips och en hel ställning till sin fot. Jag skulle skjutsa henne till affären på moppen och när vi är på väg hem sätter hon, dum som hon är, ner foten i marken eller nåt och lyckas på något sätt få in den i bakhjulet. fattar fan inte hur hon lyckas, men hennes fot blev iallfall skev, väldigt skev. Trodde int det var så farligt. Jag och Daniel åkte hem till Daniel för att grilla med hans familj och då ringer hon och säger att hon har gipsat foten och fått en ställning. elak som jag är så sa jag att det var rätt åt henne och att jag hoppas hon har lärt sig en läxa. Att man INTE ska sätta ner fötterna från moppen när man åker. Hon ska opereras om typ en månad och kommer inte få köra bil på typ 2-3 månader, Vilket betyder att hon inte kommer kunna köra oss någonstans, men som tur är har jag både moppe och busskort. Stackars lilla korkade mamma <3 Ska hitta på lite annat nu ha en bra fortsättning på kvällen så hörs vi :)

Lyckad?

Som ni kanske redan har sett så har jag äntligen fixat en ny header och gjort om färgerna på bloggen och lite sådär. Vad tycker ni? Själv är jag supernöjd med den nya headern, Tycker den blev jätte bra. och det vet jag fler som tycker, till ex Michelle eftersom hon ville att jag skulle fixa en åt henne med. Ska fixa hennes idag om jag hinner tänkte jag. Jag är iallafall nöjd med den så hoppas ni med tycker om den! 

Problem med bloggen?

Nuhar jag fått problem med bloggen igen. Det är alltid något fel på blogg.se. Jag vill inte sitta här och klaga men vad ska jag göra när ingenting funkar? Jag har ändrat header och färger och allting på bloggen och när jag förhandsgranskar så är allt som det ska men när man trycker på "spara stilmall" så sparas det inte. Så dom färgerna jag har ändrat ändras inte. Jag ve inte vad jag ska göra, vill bara att allt ska funka. plus att det är fta problem med att publicera inlägg. dom publiceras inte förrens en stund senare. Någon som vet varför det blir så här?

Godmorgon!

Godmorgon alla söta läsare!

Här sitter jag vaken 20 i 9 när jag har sovmorgon ända till halv 12. Lite segt. Jag är faktist ganska trött men jag vaknade när älsklingen gick upp och han började 20 över 8. Jag brukar inte somna om när jag väl har vaknat. Ska nog ta och skölja huvudet och klä på mig och sen blir det nog en stor frukost. Jag är alltid hur hungrig som helst på morgonen. Frukosten är ju trots allt det viktigaste målet. Nu är det knappt 2 veckor kvar till sommarlovet. Ska bli så skönt att inte behöva tänka på skolan eller nånting. Efter sommarlovet blir det Omvårdnadsprogrammet på Aranäsgymnasiet. Om jag kommer in vill säga, men det gör jag nog eftersom vi fick ju dom preliminära intagningsbeskeden och då kom jag in, plus att intagninspoängen detta året var bara 130 poäng och just nu har jag 170. Men jag vet att jag har höjt mig i vissa ämnen. Jaja, nu ska jag göra det där jag sa innan. Kram

BikBok

Här nedan är lite kläder ifrån en av mina favorit butiker, BikBok. Dom har en massa söta toppar och massa annat snyggt. På denna bilden har jag satt ihop lite av det jag gillar. Största favoriten är den söta lilla koftan till vänster. Dessa plagg går att hitta på www.bikbok.se. Vad tycker ni? Hiss eller Diss?


  • Kofta i olika färger: 499kr
  • Röd klänning: 499kr
  • Jeans shorts: 249kr
  • Jeans med slitningar: 699kr

Kullaberg ;)

Längtar tills på fredag!

För då blir det kanske kullaberg. Har snackat med Lisa och hon är så supergullig och kanske kan hänga med dit då (a) och det lär bli superkul eftersom vi inte har träffats på typ hundra år. Om ni vill veta vad kullaberg är för något så besök deras hemsida www.kullaberg.nu eller gå in på denna länken så får ni se en film därifrån http://www.youtube.com/watch?v=M3ehjEbsbkI. We´re going to have fun! <3



Fashion...

Nu har jag bestämt mig för en sak. Eftersom jag ofta inte vet vad jag ska skriva om så brukar jag bara skriva om vad som händer i min vardag och sådär men nu har jag bestämt mig för att rikta in mig på lite mer mode. Det kanske blir lite roligare läsning då? eller vad säger ni? Jag tänker iallfall göra ett försök så får vi se hur det går. Det blir kanske inte jätte mycket men åtminstone lite mer inlägg om mode än annat. Puss!

090524

Heeej alla sötnosar!

Det har varit lite dålig uppdatering sista dagarna, Nu får jag allt ta och bättra mig, tycker ni inte det?
Vi har precis fikat. Vi åt tårta och kladdkaka, och då menar jag verkligen kladdkaka. Den var rätt så kladdig faktist men supergod. Fikar gör vi såklart för att Madde fyller 19 idag. Ett STORT GRATTIS till henne. Passa på att säga grattis ni med. Det blir min favorit rätt till middag idag.. Tacos! Det är ju bara så gott. Har inte så mycket mer att skriva nu. Jag sitter faktist och är lite spel nörd och gör banor till bloons. Då har man Nolife men det är faktist kul. Ha d bäst!



Dop

Jag hade nästan helt glömt av en viktig sak. Imorgon ska ju min syster dotter Nellie döpas. Fattar inte hur jag kunde glömma en sån sak. Lite pinsamt faktist. Tur att jag kom på det idag iallfall eftersom det är imorgon. Det blir en lugn filmkväll med Daniel och Tobbe idag eftersom vi får gå upp tidigt imorgon. Dopet börjar kl 11 i tölö kyrka. Ska bli kul. Jag och Daniel var och hälsade på dom för nån vecka sen. Fast det blev inte så lång tid då. Men vi ska nog dit snart igen. Man får ju försöka hälsa på så mycket man kan. Familjen är faktist viktig. Ta vara på all tid ni kan få tillsammans.


En söt liten bild passar ju bra :)


My bloody valentine!

Glömde ju berätta att jag såg My bloody valentine i förrgår eller när det nu var. Ni bara måste se den. Den var as bra och jävligt läskig vissa stunder. Den är absolut något att se. När den kommer ut på bio så ska jag se den i 3D eftersom den går i 3D då. Det ska bli kul även om jag redan har sett den. Det blir ju en helt annan grej med 3D,stor bioduk och mycket högre ljud än hemma. Jag rekommenderar den starkt. Om ni ser på den kan ni ju skriva en kommentar och säga vad ni tyckte om den.Puss!







Lägger även upp en bild på söta Lisa som jag saknar ihjäl mig efter,<3



Godmorgon...

godmorgon alla söta läsare!


Har nyss ätit frukost. Frukosten fick bli nudlar och oboy. Daniel och Tobbe sitter och spelar och Michelle och Charlie ska snart åka tror jag. Vet inte vad som händer idag. Det är pissväder ute idag, bara massa äckligt regn. Ska försöka mig på att göra en ny header och ändra färger på bloggen. Fast det rosa får stanna kvar eftersom jag älskar den färgen. Jaja, ska se om jag lyckas fixa till en snygg header nu. Puss!

Fotboll!

Heeeej!


Nu sitter vi här igen. Har installerat photoshop på min dator nu, och det tog sin lilla tid. Vi tänkte äta lite rabarberpaj med vaniljisp innan i drar ut men får se hur det blir med det. Just nu verkar det som att vi tar det när vi kommer hem istället. Det blir fotboll vid gården ikväll också. Det ösregnade typ en stund igår när vi spelade, det var jätte härligt. Vet inte riktigt vad som händer senare ikväll. Nu ska vi dra , puss!

Michelle&Monica

Här kommer en massa bilder på mig och Michelle/Mikkan som vi tog med daniels webkamera igår, enjoy!



090521

Godmorgon alla söta läsare :)

Idag har Charlie varit snäll och installerat mitt grafikkort så nu funkar min laptop precis som den ska. Det blev en lång natt för oss, eller ja inte jätte lång. På kvällen så gick jag,daniel,tobbe och mikkan till gårdenoch spelade fotboll. Senare på kvällen så blev det umgänge med alla andra människor som var där. Det var ganska kul fast lite segt senare mot kvällen. Någon idiot snodde våran fotboll också. Vi började röra oss hemåt vid halv 2 eller nått. Sedan kom Charlie också. Det blev varmt och trångt att sova inatt. Jag,daniel och tobbe fick dela på daniels säng och mikkan och charlie fick dela på den lilla extrasängen. Nu sitter vi här och ska snart röra oss ner mot havet en stund. Charlie och Mikkan vill bada men vi får väl se hur det blir. Det är ju fortfarande kallt i vattnet även om luften är varm. Nu ska jag fixa mig, Puss!



Funderar på att ha den här som header fast vet inte riktigt hur jag ska få den att passa in med någon snygg bakgrund. Vad tycker ni? :)

Folkrace!

Här är några av bilderna från folkracet som jag lovade att lägga upp, det kommer fler snart. ska bara orka ladda upp dom på bloggen :) Enjoy!






090519

Heeej på er!

Har inte haft tid att skriva så mycket idag. Har haft fullt upp med att fylla i papper om körkorts tillstånd med mera. Så nu ska dom bara skickas in så får jag väl bara vänta på mit tillstånd sen får jag äntligen börja övningsköra. vet inte riktigt vad jag ska skriva nu men jag lägger nog upp något senare :) Nu ska jag nörda mig och spela CS lite. Jag är faktist lite av en Cs nörd.
Pusspåalla!

Dansuppvisning :)

Heejj alla sötnosar!

Idaq är det dansuppvisning dag 2. Det gick ganska bra igår faktist förutom att hon som dansar bredvid mig råkade trampa mig på foten så jag nästan snubbla. Har inte hunnit lägga in nåt än men det kommer, jag lovar. Så först blev det en stressig morgon för att hinna i tid till dansträningen innan men det löste sig. Sen blev det uppvisning och på kvällen så gick vi på nån mini konsert borta vid gården där Bosson spelade och några andra härifrån. Sen blev det kvarterskrogen men där var inte så kul Och senare på kvällen åkte vi till tobbe och umgick med massa folk där. Men nu måste jag verkligen fixa det sista ska åka till dansuppvisningen snart. Slänger upp lite bilder och så senare idag om jag hinner :)

Pusspåer!

Snart godnatt...

Heej alla söta människor :)

Sitter här och fixar lite med photoshop. Är med Daniel, David och snart Dp. Det blir nog en ganska lugn kväll idag eftersom jag måste upp tidigt imorgon. Guud jag är så nervös. Funderar på att gå och duscha. Fast vet inte, får se om jag orkar. Orkar inte skriva så mycket mer just nu, börjar bli överdrivet seg. Så nu blir det duscha, ta det lugnt och nattinatti för mig. Hoppas ni får en trevlig fredagkväll :) Pusspåer!



Dansuppvisning tomorrow...

Äntligen fredag!

skötn att det äntligen är fredag. Skolan var riktigt seg idag, inget gick som jag ville. Har övat väldigt lite på dansen idag. jag och Amanda gick ut men vi var inte ens ute och övade i en timma. Det gick inte alls bra att öva nu. Antagligen så är det för att vi är så nervösa eller nått. Vi kanske har övat för mycket?
Det låter ju konstigt men ändå. Jag vill verkligen öva för att allt ska kännas rätt och se bra ut. Jag älskar att dansa, det är det bästa som finns. Enda att göra nu är väl att hoppas på att pirret försvinner. Man kanske bara inte ska öva dagen innan. Jaja, vi ska gå ut en stund sen igen, när vi har ätit och så.. Då kanske det funkar bättre. Är lite sådär halvseg idag med så det kan ju bero på det med. Nu ska jag inte gnälla mer, nu ska jag bara se fram emot uppvisningen imorgon och hoppas att den går lika bra som jag vill att den ska göra. Det löser sig alltid. Varje gång det är uppvisning är det samma sak. Man är så jäkla nervös men när man v'l har varit uppe på scenen en gång så vill man tillbaka igen. Det är så underbart kul och härligt att dansa inför folk som verkligen vill se vad vi har lärt oss och hur har vi utvecklats. Nu sitter jag nästan och berömmer mig själv för mycket.. Haha. Vet inte vad som händer ikväll, men det blir väl sängdags ganska tidigt. Ska vara i dansalen i kungsbacka kl 11.00 imorgon för att ha sista träningen. Vi missade en träning för våran ledare Jennifer var sjuk så vi tar igen den imorgon innan showen.

Showen är på kungsmässan i kungsbacka.  Showen innehåller både modevisning och Dans. Alla duktiga Dansare och mannekänger kommer ifrån medborgarskolan i kungsbacka.

16-17 Maj med start kl.13.00
 
Be there! :)

Vill även säga tack till våran underbara dansledare Jennifer :)
Tack för en riktigt rolig och härligt termin och hoppas att jag tränar tillsammans med dig även nästa termin. Om jag inte byter dansklubb men det är inget bestämt än så vi får se hur det blir.

090514

Heeej alla söta läsare!

Nu är vi äntligen klara med alla nationella prov. Känss riktigt skönt att inte behöva tänka mer på dom. Gjorde det sista idag och det var i no. Det gick faktist ganska bra så hoppas på ett G iallafall. Fick G+ på det nationella i spanska iallfall. Har inte gjort så mycket mer idag. Kom hem för en stund sen och nu sitter jag här och kollar runt lite. Funderar på att göra mig något gott att äta. Är jätte godis sugen. Jag äter nästan aldrig godis längre, och det är ju bra, eller hur?
Fast egentligen är jag en gottegris. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag, men det blir nog att träna på dansen. Uppvisningen är ju om 2 dagar! Känns jätte nervöst men det ska bli kul. När man väl har dansat på scenen en gång så vill man bara tillbaka igen och igen och igen. Får väl se om elaka lilla Amanda vill vara med och träna eller inte. Jag har lovat att putta ner henne från scenen om hon inte övar med mig idag så vi få väl se hur det blir :).

Igår var vi på handledarkurs förresten. Jag, Daniel min stora syster och våran mamma och Daniels mamma. Det var ganska trevligt men segt. Det var långtråkigt som bara den. Den höll på mellan halv 5 och typ 8. Vi fick åtminstone 2 pauser iaf. Jag somnade nästan innan andra. Orkade verkligen inte, så det var ingen hit. Men nu är ju det avklarat iallfall, ska bara skicka in alla papper så att jag får mitt lämp, sen får vi börja övningsköra. Får hoppas att det går bra och att det finns nån bil kvar när jag är klar. Jag ska nog fixa det också, det ska bli kul iallfall. Nu ska jag ta nått att äta så ses sen. PussSålänge!



Trött?

Heej alla söta läsare!

Har inte kunnat skriva någonting i helgen, har inte haft tillgång till data. Skrev ju i fredags att det kanske skulle bli så, men skit i det nu. Nu e jag ju här igen. I fredags var vi i förlanda  hos Tomas, mammas typ kille eller vad det nu är. På lördag gick jag,Daniel,Jaqeline och Hampus på folkrace eftersom Tomas hade fixat fribiljetter för hela året til oss. Hampus är tomas 5- åriga son. Folkrace låter ganska trist men det var faktist kul. Jag är inte den som gillar bilar direkt men vi hade det jätte skoj där iallfall. Kommer en massa bilder när jag hittar mitt mobil program och kan lägga in bilderna. Det gick ju bra för vissa, och åt helvete för andra. Men ni får kolla på bilderna när dom kommer. Det hände lite grejer hemma inatt så har bara sovit i 3 timmar. Somnade halv 3 inatt och vaknade vid kvart i 6 när älsklingen skulle åka. Började skolan 5 i tio imorse. Det var ingen rolig natt iallafall. Det som hände ska jag inte berätta här, det är för privat. Det handlar inte om mig, så ni vet. Jaja efter mina 3 timmar sömn så är jag ju inte alls pigg idag. Har haft dunkande huvudvärk och varit slö hela dagen så har inte mått speciellt bra. Så jag gick hem innan mina 2 sista lektioner, Spanska och so. Åkte hem till älsklingen då. Hann precis med bussen som skulle gått 13.46 men den gick 13.49 istället så där hade jag ju tur. Har bara slappat sen jag kom hem. Jag och älskling ska nog bara ta det lugnt idag. Ikväll blir det film. Vi ska nog kolla The uninvited, dom flesta säger att den är jätte läskig. Så får väl se vad vi tycker om den. Jag gillar den nog för jag älskar skräckfilmer, fast det är läskigt, men då har jag ju min söta älskling att klamra mig fast vid. Ska se om det finns något gott att äta nu. Får se om jag slänger upp något mer här idag. PussPåer!


Var bara tvungen att lägga upp den här söta bilden jag gjorde på mig själv på www.pizap.com . Den har faktist fått mig att skratta lite idag.


 

Gulligt va? Jag hade ju varit sjukt snygg om jag såg ut såhär ;) Eller nåt....

Syntest

Tjingeling!

Kom hem från skolan för en stund sen. Vädret suger verkligen idag, det har ösregnat hela dagen. Sitter och skriver lite här nu för om en stund ska jag och Daniel in till kungsbacka och göra syntest eftersom vi ska börja övningsköra snart. Efter syn testet drar vi hem till mig och så får vi se vad som händer i helgen. Det enda jag vet säkert är att imorgon ska vi folkrally eller race eller avd det nu var i Förlanda och så ska vi vara med Michelle och Charlie. Nått mer är inte bestämt. Vi får väl se hur vädret blir. Får se hur mycket tillgång jag får till dator hemma, så bli inte lednsa om jag inte skriver i helgen. I´ll be back, när jag kan så skriver jag. Sen fick jag veta att min syster helt ska få köpa en orm idag! Och ni som känner mig vet att jag är livrädd för ormar. Det finns absolut ingenting jag är mer rädd för. Jag har fått 6 ormbett, 6 sommrar i rad så det är ju inte så konstigt att jag är rädd, eller hur? så vi får väl se hur det här ska gå. Jag kommer typ dö eller så håller jag mig borta hemifrån eller nåt. Jag tänker inte vara i närheten av ormen överhuvudtaget, inte under några omständigheter alls. När vi sprang 3 kilometers slingan i skolan såg jag.,Charlie och jakob en kopparorm på 10 cm, och nu ska syrran köpa en majsorm coh dom är ju betydligt större. Jag höll på att dö, jag började nästan gråta när vi såg koppar
ormen. jaja nu ska jag itne gnälla mer om det men jag är så rädd! Vi får väl se om jag hinner skriva mer eller om jag dör av rädsla innan. Skriver mer när jag kan, ha det bäst tills dess! PussPåEr!


             
Jag och Michelle,<3




Daniel och Charlie.<3

Slänger upp ett skolarbete här

Slängde upp ett skolarbete här imrose för att kunna kopiera och skriva ut det i skolan eftersom jag försov mig imorse och inte hann göra det då.


Adriana Lima

 Adriana Lima was born 12 June 1981 in Brazilia. She is a brazilian supermodel. Adriana is 178 cm tall and weights about 51 kg.Adriana was discovered when she was only 13 years old and a year later, she received a model contract with Elite Model Agency and then moved to New York. She became the model for Victoria's Secret, and has also done advertisements for, among others, Dolce & Gabbana, Calvin Klein, Gucci, Fendi, Maybelline and Karl Lagerfeld. On 12 June, 2008 Adriana engaged themselves with the Serbian basketball player Marko Jarić. While her heritage may be a mix, her beauty and success are crystal clear. Like her Brazilian counterparts Gisele Bundchen and Ana Beatriz Barros, Adriana hails from a small town, a far cry from the glamorous life she inhabits today. Adriana has also appeared in vogue. As a vogue girl Adriana has walked down the runway for many designers, for example Ralph Lauren,Giorgio Armani, Emporio Armani,Girls Rule and richard tyler.

Problem,Problem alltid Problem

Dom senaste dagarna har jag inte vart speciellt glad på blogg.se. Ingenting har funkat som det ska. jag har haft problem med att lägga upp inlägg, de funkar bara inte. Det går inte att kommentera vissa bloggar, och det går inte att publicera om nåt man har ändrat. Det är ju bara Problem. blir så irriterad. Varför kan inte allt bara funka som det ska? Man lägger ner tid på något som inte funkar och de känns ju inte så speciellt kul ibland. Hoppas de bättrar sig snart.

Nokia N79

Heeej alla sötsaker!

Vill bara berätta att jag har bestämt mig för att vara med i en tävling hos kenza!
Jag har aldrig tur eller vinner aldrig något men nu ska äntligen prova lyckan i denna tävlingen och se hur det går :) Får hoppas på det bästa.

I tävlingen kan man vinna en Nokia n79. En person vinner mobilen och 10 andra personer vinner varsit comviq kort tankat med 500 kr.

Varför vill jag vinna tävlingen?

Jo, för att jag är i stort av behov den. Just nu har jag en sony ericsson w380 som inte är helt bra skick.  Det är ganska många sprickor i den efter en olycka :(. Ljudet är inte helt bra nu och även knapparna har börjat haka upp sig. Kameran är inte heller jättebra och en stor nackdel är att man inte kan filma med den. Just nu har jag inte råd att köpa en ny mobil och jag klarar mig inte utan. Visst det funkar med den jag har nu men en ny och bättre skulle inte sitta helt fel. Tror inte det finns så mycket mer att skriva men om jag vann så skulle det vara min första stora vinst någonsin och jag skulle bli överlycklig. Om jag vinner kommer jag typ ställa mig upp och skrika och hoppa runt eller göra något sånt där knepigt som bara jag skulle få för mig att göra. PussPåEr! och önska mig lycka till och hjälp mig att hoppas att jag vinner.

Taack för att du lägger upp ännu en rolig och bra tävling kenza! :) Många kramar till dig :)

Besök gärna kenza på www.kenzas.se,

Hennes blogg är superbra, och rolig att läsa. Du kan läsa om allt möjligt där. Allt från mode&shopping till resor&releasepartyn och en massa annat. Även mycket fina bilder. Det är värt ett besök :)






                                                                            
           Hoppas,Hoppas,Hoppas

Duktiga Flickor!

Skriver för tisdagen nu eftersom det inte gick att publicera inlägg då.

Idag har jag och Amanda,(Daniels syster), varit duktiga. Först så var hon i stallet. När hon kom hem så åkte Daniel och dom andra för att hämta Daniels lilla cross, så då passade jag och Amanda på att träna lite på våran dans inför uppvisningen. Det gick faktist ganska så bra, fast fick köra en låt utan musik. Vi börjar få kläm på den nya dansen vi har lagt till med. Det ska nog gå bra i slutänden iallfall. Sedan tog vi en snabbis promenad i blåsten. När vi kom hem så gjorde vi två toast mackor var och en supergod fruktsmoothie.

Våran frukt-smoothie bestod av:

Yoggi skogsbärs yoghurt
Äpple-bitar
lite,lite päronsaft
Banan.


Det är bara att ta en mixer och mixa ihop allt, så vips så har du en supergod smoothie. Både nyttigt och gott.
glöm inte att dela äpplet i små bitar innan du lägger dom i mixern, det blir godare då ;)

Snart dags att börja övningsköra!

Nu ska jag snart börja övningsköra. Ska gå handledarkursen tillsammans med Daniel,Syster jaqqe, mamma och Daniels mamma. Anledningen till att vi ska gå tillsammans är för att vi ska kunna övningsköra med varandras mammor, ellr hur man nu ska förklara. Det ska bli kul iallfall. Får väl se hur det går för mig när jag börjar. Måste lära mig allt det där med koppling och växkar och alla andra komplicerade grejjer. Det som blir svårast är nog att lära mig växla, eftersom jag inte ens kan växla en gräsklippare eller en crossmoppe. Men jag ska nog klara det tillslut. Verkar så svårt bara på något sätt.

Handledarkursen är den 13 maj,
Tid: kl.16.30 På Kungsbacka Trafikskola.
Kursen är 3 timmar lång. Sedan måste jag göra syntest och så innan jag får börja köra, men det vet väl dom flesta redan. Det ska iallafall bli kul. Passade på att göra en passande bild :) Inte så jätte bra men den duger. Jag är ju inte proffs på photoshop direkt. :) Önska mig Lycka Till?







Nationella Prov i Matte Delprov C

HejPåErAlla!

Idag hade vi nationella prov i matte, delprov c. Sista delen. Det gick ganska bra, förhoppningsvis så klarade jag det. Det var faktist ganska svårt. Jag är inte så himla bra på matte heller för den delen. Vi hade först det sen jobbade vi med Fn rollspels grejerna sen hade vi matte lektion igen sen FN rollspelsgrejerna igen. Lite segt ju... men jag gick lite tidigare, ingen gjorde något ändå så det var ju bara onödigt att sitta kvar och stirra. Håller på att skicka över en låt till Amandas mobil så vi kan gå ut och träna lite på våran dans, har ju bara en lektion kvar så det blir att träna mycket hemma. Dansuppvisningen är ju den 16-17 maj. Ska bli kul, men är jävligt nervös. Nu ska jag kila iväg och dansa lite, KramPåEr!

We´re Falling Apart...

But we must try to keep it up...



Startblogg!

Ett litet tips för er som vill ha fler läsare till bloggen. Jag är ny medlem där så vet inte så mycket men det verkar vara en bra sida. Sidan heter www.bloggstart.se. Kolla även Visitkort. (Länken öppnas i nytt fönster).

Happy today :)

Ingen ä gladare än jag idag. Fick ett samtal i skolan förut. Det var från medborgarskolan. Dom berättade att dom hade fått in min plånbok. Så jag hade tappat den vid dansen som jag trodde. Gissa om jag blev glad. Plus att allting låg kvar och det var ju bra. Lillasyster sa bara " då slipper jag ju döda dig :) ". Så nu är det problemet ur världen. Skolan var rätt seg idag. Jag försov mig imorse och missade bussen så lilla jag fick åka moppe istället. Nu ska jag kika runt på lite annat men uppdaterar troligtvis snart igen. PussPåDennaDagen<3

Förlust...

Jag kan ju även berätta om min förlust. Duktiga jag har troligtvis tappat min plånbok. Det känns inte så speciellt kul. I plånboken fanns ett skolkort, mitt moppekort, mitt p-stavs kort, en lapp från ungdomsmottagningen, ett skolfoto på Daniel och ett fritidskort som dessutom inte är mitt. Fritidskortet är min lillasysters som jag råkade få med mig i min väska utan att veta om det. Min syster sa att jag kunde lämna det till henne när jag kommer hem, om jag inte tappade bort det. Men nu är det ju så att jag har gjort det. Så nu är det inte den bästa relationen mellan mig och lillayster, eller rättare sagt hon hatar mig och tycker att jag är en j*vla hora och att jag ska dra åt helvete. Men det är inte mycket att göra åt när hon inte lyssnar på mig, mamma ska fixa det sa hon men lillasyster vill inte lyssna. Men skönt att mamma är på min sida iallafall. Jag tappade den troligtvis i torsdags innan min dansträning. Troligtvis utanför danslokalen i sofforna. Så det enda jag kan göra är väl att hoppas på att någon som dansar där har hittat den och lämnat den till polisen eller något. Ringde till polisen igår men dom har inte öppet för hittegods förräns på måndag, så ska ringa då igen. Får väl hoppas på att den kommer fram och att allt som fanns i den ligger kvar. Finns inte så mycket mer jag kan göra...

Thaimat vs Kinamat?

Hey there!

Det va ett tag sen jag uppdaterade nu, men har inte haft så mycket tid för det. Har haft fullt upp hela helgen. Idag åt jag för första gången i mitt liv thaimat. Visst det är ingen big deal med att jag har gjorde det men lite kul. Tycker att det var ganska spännande. Jag åt vårullar. Thaimat är lite speciellt faktist. Det var ganska gott men lite knepig smak på det hela. Jag vill inte veta vad det var i mina vårullar. Det var något, jag vet inte och vill inte veta men det var något slimigt genomskinligt i mina vårullar, typ genomskinliga nudlar. Det var lite knepigt men ätbart. Enligt mig så är det egentligen inte så stor skillnad på kinamat och thaimat. Jag är inte så jätte förtjust i något av det. Det tog tid innan jag lärde mig att äta kinamat. Men om jag själv får välja mellan thai och kinamat så blir det lätt kinamat.

RSS 2.0